Forside
Om oss
Byggeledelse ADM
Byggforvaltning FDV
Referanser
Kontakt oss

 PROSJEKTLEDELSE - BYGGELEDELSE - UAVHENGIG KONTROLL

REHABILITERING, OMBYGGING OG NYBYGG

Prosjektadministrasjon, teknisk beskrivelsesunderlag og spesifikasjoner for tilbud- og anbudsforespørsler, med kontrahering, teknisk- og økonomisk oppfølging av leverandører og entreprenører.

Prosjekt- og Byggeledelse

 

Strømsveien 131, Oslo  Komplett betongrehabilitering, etterisolering med systempuss av en pusset lettbetongfasade med store skader i betong og siporex.

Tilstandsrapport og teknisk evaluering av alternative utførelser, beskrivelse offentlig tilbudsforespørsel, innstilling, byggledelse med teknisk og økonomisk oppfølging.

 

Bjerregaardsgt. 1, Oslo  Pussutbedring, maling og utskifting av balkonger på en pusset mursteinsfasade, utskifting av balkonger, utbedring av pipeløp for vedfyring og ildsteder.

Tilstandsrapport, budsjettevaluering, teknisk beskrivelse for tilbudsforespørsel, prosjek- og byggeldelse med teknisk og økonomisk oppfølging av arbeidene.

 
 
 

Theresesgt. 44, Oslo  Betongrehabilitering, etterisolering, pussreparasjoner og pussmaling av fasader med store betongskader i balkonger og betongvegger.

Tilstandsrapport, teknisk beskrivelse for tilbudsforespørsel, byggeledelse med teknisk- og økonomisk oppfølging av arbeidene.

 

Kirkelig fellesråd i Oslo - Kirkebygg             Fasader, og yttertak, restaurering, rehabilitering og vedlikehold.

Teknisk beskrivelse i forbindelse med offentlig forespørsel, innstilling med kontrahering,byggeledelse med teknisk-  og økonomisk oppfølging av arbeidene.

 
 

 


 

 
Webdesign