Forside
Om oss
Byggeledelse ADM
Byggforvaltning FDV
Referanser
Kontakt oss

REFERANSER NÆRINGSEIENDOMMER OG BOLIG


 

I overdragelse av fast eiendom, rehabilitering, ombygging og vedlikehold for eiendomsforvaltere har vi gjennomført og deltatt i en rekke prosjekter og kan blant annet vise til:

Fearnley Finans eiendom as. Teknisk tilstandsvurdering med tilstandsrapport for overdragelse av fast eiendom og due diligence av næringseiendommer, oppfølging og branndokumentasjon.

RS Platou Property Managrmrnt as. Teknisk tilstandsvurdering med tilstandsrapport for overdragelse av fast eiendom og due diligence av næringseiendommer.                               


AksjesameieTheresesgt. 44 - Boliggård. Tilstandsrapport med prioritert tiltaksplan og budsjettevaluering, prosjektbeskrivelse, kontrahering og byggeledelse for rehabilitering av fasader og balkonger.

Boligsameiet Gabelsgt. 49 - Boliggård. Tilstandsrapport med prioritert tiltaksplan og budsjett, prosjektbeskrivelse, kontrahering av utførende, byggeledelse i forbindelse med etterisolering og rehabilitering av fasader.
      

BER - Bygg og eiendomsrevisjon as - Teknisk tilstandsvurdering med tilstandsrapport ved overdragelse av fast eiendom og due diligence av kontor- og forretningseiendommer for mer enn atten næringseiendommer.

UNION Eiendomskapital as - Teknisk tilstandsvurdering med tilstandsrapport ved overdragelse av fast eiendom og due diligence av kontor- og lagereiendommer for mer enn syv næringseiendommer.

Boligsameiet Drammensveien 53 - Boliggård. Tilstandsrapport med tiltaksplan og budsjettevaluering, prosjektbeskrivelse, tilbudsforespørsel og kontrahering av balkongrehabilitering og utbedring av yttertak med byggeledelse og teknisk oppfølging.

Boligsameiet Drammensveien 46B - Boliggård. Tilstandsrapport med prioritert tiltaksplan og budsjettevaluering, prosjektbeskrivelse, kontrahering av utførende og byggeledelse i forbindelse med rehabilitering av balkonger og fasader med byggeledelse og teknisk oppfølging.

Boligsameiet Drammensveien 93 - Boliggård. Tilstandsrapport med prioritert tiltaksplan og budsjettevaluering, prosjektbeskrivelse, kontrahering og byggeledelse i forbindelse med betongrehabilitering og oppussing av balkonger, samt utskifting av tekking på yttertak.

Property Group A/S - Teknisk tilstandsvurdering med tilstandsrapport ved overdragelse av forretningseiendommer.

Sameiet Bjerregaardsgt. 1 - Boliggård. Tilstandsrapport med prioritert tiltaksplan og budsjettevaluering, prosjektbeskrivelse, kontrahering og byggeledelse i forbindelse med fasadeoppussing og utskifting av balkonger.

Gårdeier - Schøningsgt. 23. Tilstandsrapport med prioritert tiltaksplan og budsjett, prosjektbeskrivelse, kontrahering og byggeledelse i forbindelse med rehabilitering av fasader, ominnredninger og oppussing av bad.

Oslo kommune Boligbedriften. Sigurd Liesgt. og Strømsveien 131 - Prosjektbeskrivelse og byggeledelse for yttertak- og fasaderehabiliteringer.

Kirkelig fellesråd i Oslo. Prosjektbeskrivelse, tilbudsforespørsel, kontrahering og byggeledelse for restaurering, rehabilitering og vedlikehold av fasader og yttertak av  femten kirker >Oslo.

Colliers Corporate AS - Teknisk tilstandsvurdering med tilstandsrapport ved overdragelse av fast eiendom og due diligence av forretningseiendommer for mer enn fem næringseiendommer.

Holte Prosjekt as - Teknisk tilstandsvurdering med tilstandsrapport av skoler i Oslo og Drammen med tekniske analyser og vurderinger av strakstiltak, etterslep og vedlikehold.

Holte Prosjekt as - Drift og vedlikeholdsanalyser for offentlige og private.

First Host AB - Prosjektadministrasjon og løpende teknisk byggforvaltning av hotelleiendommer i Norge. Oppfølging av hotellet Grims Grenka i Oslo.

Wenaas Eiendom AS - Overtagelse, kontroll og kvalitetsvurdering av nye oppførte hoteller i Norge.

Våre tjenester dekker oppdragsgivers behov med vår bistand og kompetanse.

Be om tilbud og referanser på våre tjenester > Kontakt oss på e-post eller mobil.    pst@prosjektforvaltning.no - Mobil +47 913 71 769  
 

 

 

 
Webdesign